plenair

Jan van Setten
AM:LIVE
10:30 - 11:00

Opening am:live show

Door dagvoorzitter Maarten Bouwhuis en Hoofdredacteur van am: Jannie Benedictus

LinkedIn

Jannie Benedictus

Jannie (1976) is sinds 1 maart 2017 hoofdredacteur van am:. Zij werkt sinds 2011 bij het Verzekeringsblad en (later) am:. Daarvoor was zij acht jaar lang journalist en eindredacteur aan de Universiteit Twente. Ze studeerde rechten in Amsterdam en journalistiek in Zwolle.

Maarten Bouwhuis

Maarten is een veel gevraagd dagvoorzitter en debatleider. Hij is presentator bij BNR Nieuwsradio en eerder bij RTL-Z. Maarten presenteert wekelijks BNR Gangmakers. Het opinieprogramma van BNR dat podium biedt aan ondernemers in heel Nederland. Tussen 2011 en 2014 presenteerde Maarten de BNR Klantenshow. In 2010 en 2012 organiseerde Maarten samen met RTL Nieuws het Carredebat voor de Tweede Kamerverkiezingen. In 2013 en 2014 presenteerde Maarten de uitreiking van de FD Gazellen-awards. Maarten Bouwhuis staat wekelijks op het podium als dagvoorzitter of debatleider. Inhoudelijk is hij breed ontwikkeld. Hij wordt hoog gewaardeerd op conceptontwikkeling en zijn inhoudelijke kennis. Eerder was Maarten Bouwhuis in dienst van het Nederlands Debat Instituut als debatleider en trainer.

AM:LIVE
11:00 - 11:45

Keynote: the future is bright

De toekomst ziet er geweldig uit, maar in de praktijk zijn we als mens in staat het leven én werk behoorlijk ingewikkeld te maken. Jan van Setten brengt je met veel humor van verwarring naar verwondering!

 

Jan van Setten

Jan van Setten

Jan van Setten is auteur en veelgevraagd spreker en expert in gedragsverandering, klantgerichtheid en (persoonlijk) leiderschap. Hij heeft een groot impact als spreker door zijn aangenaam confronterende stijl met humor en energie. Publiek zit gegarandeerd op het puntje van hun stoel. Niemand gaat de zaal uit zonder een nieuw inzicht of idee, en concrete actie. Kortom, presentaties met impact en een Komma. Zijn motto: “Het leven is verwarrend eenvoudig!”.

AM:LIVE
11:45 - 12:30

Keynote: de innovatiewasstraat

Duizend ideeën maar gebeurt er nooit wat? Ontdek hoe je met de slimme en creatieve ideeën weer innovatief wordt!

Kim Spinder

Kim Spinder kan het beste omschreven worden als innovator en piraat. Ze helpt organisaties met nieuwe manieren van samenwerken en vernieuwen. Niet door het schrijven van plannen van aanpak, maar door samen in de praktijk te testen wat werkt en wat echt past bij de organisatie en haar medewerkers.

AM:LIVE
16:00 - 17:00

Keynote: ondernemen is topsport

De wetten uit de topsport zijn hard. Wat kunnen organisaties en medewerkers leren van topsport? Een bijzonder inkijkje in de wereld van topscheidsrechter en bevlogen ondernemer.

Björn Kuipers

Björn Kuipers is veruit de bekendste scheidsrechter van Nederland. Zowel nationaal als internationaal heeft hij een enorm gewaardeerde carrière opgebouwd. Naast zijn werkzaamheden als arbiter is hij actief als zeer inspirerende spreker en ondernemer. In 2016 werd zijn Jumbo supermarkt tot beste van Nederland gekozen.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.