plenair

AM:TALKS
13:30 - 14:00

Am:talk - Inspiratie

Maarten van der Weijden

Maarten van der Weijden is de enige Olympisch kampioen die, voordat hij kampioen werd, kanker heeft gehad. Het zit in hem dat hij altijd beter wil worden. ‘Als mens willen we graag geloven dat we controle hebben op ons eigen leven en dat alles wat we doen/bereiken, het resultaat is van de keuzes die we zelf gemaakt hebben’.

AM:TALKS
14:00 - 14:30

Am:talk - Ondernemerschap

Denken als een start-up. Hoe doe je dat? En kunnen verzekeraars dat leren?

Ingrid de Graaf

Ingrid de Graaf is sinds 2017 directielid van Aegon Nederland en verantwoordelijk voor het particuliere bedrijf. Daarvoor werkte ze zeventien jaar lang bij Delta Lloyd, laatstelijk als lid van de Raad van Bestuur. Ze werd vorig jaar uitverkozen tot Topvrouw van het jaar 2017. De Graaf heeft diversiteit en duurzaamheid hoog op de agenda staan en wil daar stappen in maken.

Remy Gieling

Remy Gieling is hoofdredacteur van het toonaangevende ondernemersplatform Sprout. Sprout richt zich op innovatieve, snelgroeiende ondernemers met impact. Vanuit deze rol spreekt Remy dagelijks met vernieuwers en vakexperts. Hij weet daarom als geen ander de kansen en valkuilen van ondernemerschap en heeft een helicopterview over opkomende markten en technologieën.

Ron van Oijen

Ron van Oijen is bestuursvoorzitter van Vivat. Hij keerde voor deze functie in 2016 terug naar Nederland, na het opdoen van uitgebreide ervaring in Azië en andere delen van Europa. Hij startte zijn carrière bij Aegon en ING in Nederland.  Van Oijen ziet innovatie als hét middel voor succes. Vivat heeft sinds 2017 een Vivat Innovation Center (Vince).

AM:TALKS
14:30 - 15:00

Am:talk - Innovatie

De disruptieve technologie: niemand meer de baas; en de AFM dan?

Frederieke Hegger

Frederieke Hegger is financieel journalist en werkzaam als redacteur en presentatrice bij RTL Z. Daarnaast is de auteur het boek De Geldrevolutie. Ze houdt zich onder andere bezig met de economie van de toekomst, duurzaamheid en innovatie.

Jos Heuvelman

Jos Heuvelman is per 1 september 2018 bestuurslid van de AFM. Binnen het bestuur is hij verantwoordelijk voor het toezicht van de AFM op de retailmarkt. De retailmarkt omvat lenen, sparen, beleggen, verzekeren en pensioenen. Heuvelman is 32 jaar werkzaam geweest bij DNB als centrale bankier en als toezichthouder op de financiële sector. Voor zijn benoeming bij de AFM was Heuvelman divisiedirecteur Toezicht Europese Banken. Binnen het Single Supervisory Mechanism hield zijn afdeling dagelijks toezicht op de zes grote Nederlandse banken. Heuvelmans heeft bij DNB gewerkt in diverse managementfuncties voor verschillende toezichtdivisies, op zowel nationaal als internationaal niveau. In deze functies heeft hij zich onder andere bezig gehouden met verzekeraars, pensioenfondsen, investeringsmaatschappijen en vermogensbeheerders. Heuvelman studeerde econometrie in Groningen, economie in Amsterdam en behaalde een master financieel risicomanagement aan de NYU Stern School of Business.

AM:TALKS
15:00 - 15:30

Am:talk - Arbeidsmarkt

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.