Voorbeeld sponsorpagina am:dag

 

 

 

 

 

 

www.taf.nl

Trots op de waardering van onze dienstverlening

TAF heeft de afgelopen vijf jaar veel aandacht besteed aan twee belangrijke thema’s: een uitstekend productassortiment en een efficiënte maar ook vriendelijke dienstverlening. Nu vijf jaar later zijn de producten van TAF goed gewaardeerd met sterren en aanbevelingen en is de prijs (lees de premie) niet langer het belangrijkste onderscheidende productkenmerk. Ons snelle efficiënte verwerkingsproces wordt na vijf jaar nog steeds door een team van ongeveer 50 collega’s uitgevoerd. Hoewel de omzet is toegenomen en de portefeuille enorm is gegroeid, is de administratie van TAF zodanig ingericht dat intermediairs geen enkele vertraging ondervinden. We horen keer op keer van onze relaties dat zij onze dienstverlening waarderen en als uiterst efficiënt en vriendelijk beleven. Daar zijn we enorm trots op en die waardering is onze drijfveer om het elke dag nog weer ietsje beter te doen voor onze klanten.

Persoonlijke aandacht
TAF heeft veel geïnvesteerd in haar accountmanagement dat bijna uniek in deze branche intermediairs intensief bezoekt om daar hun businessactiviteiten te bespreken. Het blijven investeren in de relatie met intermediairs is voorwaardelijk voor het succes van TAF in het verleden maar ook in de toekomst.

Doorontwikkelen
Er is doorlopend ruimte om het administratieve proces te verbeteren. In de huidige tijd wordt er veel gemak verwacht en moet een polis tot stand komen met slechts een paar ‘kliks’. Voor ons de uitdaging om dat zo te ontwikkelen dat het niet alleen snel en makkelijk, maar ook verzekeringstechnisch veilig en compliant gebeurt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

De 5 beste redenen om zaken te doen met TAF:

  1. De TAF overlijdensrisicoverzekeringen krijgen van MoneyView al vijf jaar lang de hoogste waardering voor de scherpe prijs én de flexibele voorwaarden. De beste overlijdensrisicoverzekering voor iedere klant dus! Vanaf nu nog sneller, makkelijker en veilig aan te vragen met TAF ORV Online: volledig online aanvragen, gezondheidsverklaring invullen én digitaal polisblad ontvangen.
  2. Onze klanten geven ons een 8,1 voor onze producten en dienstverlening. Onze klantvriendelijkheid scoort zelfs een 8,9. We zijn enorm trots op deze blijk van waardering!
  3. De TAF GoedGezekerd AOV werd dit jaar verder bijgeschaafd: nog beter toegerust voor zwaardere beroepen en in 80% van de gevallen de goedkoopste AOV in de markt. Wist u dat de TAF GoedGezekerd AOV in juli 2013 het predicaat ‘Beste Koop’ kreeg van de Consumentenbond?
  4. TAF is dé specialist in hypotheekverzekeringsproducten. Wij zijn het loket voor de hypotheekadviseur die het overlijdensrisico en het arbeidsongeschiktheidsrisico voor zijn klanten af wil dekken met de beste producten. We kennen uw business en zorgen ervoor dat de noodzakelijke inkomens- en vermogensbescherming naast de hypotheek vlot en soepel geregeld zijn!
  5. Zeer binnenkort vernieuwd: de TAF Maandlastbeschermer! Een scherpere premie, verschillende verzekerde bedragen voor arbeidsongeschiktheid en werkloosheid, een ruimere dekking voor arbeidsongeschiktheid en de uitkering bij werkloosheid is niet langer UWV-gerelateerd. Kom kennismaken met de vernieuwde TAF Maandlastbeschermer in onze stand op de am:dag op 17 november a.s.!

 

 

 

 


 

TAF GoedGezekerd AOV vernieuwd

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.