RISK (risk.nl); Dé Insurtech serviceprovider voor het intermediair

De wereld verandert met o.a. chatbots en machinelearning. Desondanks is en blijft het intermediaire kanaal een onmisbare schakel in de professionele en verantwoorde distributie van financiële producten en diensten.

Als Insurtech serviceprovider is RISK ervan overtuigd dat er veel te winnen is binnen de verzekeringsbranche. Veel aangesloten intermediairs kiezen specifiek voor de pakketvergelijkingstool van RISK, het Subliempakket.

Het Subliempakket is dé oplossing voor intermediairs die op zoek zijn naar een snel, efficiënt en voordelig pakket voor zowel de adviseur als de consument. Nieuwe particuliere en zakelijke productie kunnen eenvoudig in de volmacht worden ondergebracht.

RISK biedt de beste diensten, producten en persoonlijke service om ervoor te zorgen dat de intermediair zich volledig kan richten op haar kerntaak; adviseren.

Zo wordt o.a. gebruik gemaakt van een geavanceerde klantcommunicatie oplossing en een schademeldsysteem waarbij de schade binnen enkele minuten afgehandeld kan worden.

Als aanvulling op de bestaande diensten kijkt RISK steeds weer naar nieuwe en slimme oplossingen, zoals bijvoorbeeld het vergelijken van energie of het inzetten van chatbots.

Geïnteresseerd?
Neem dan vrijblijvend contact op met Marc, Harmen of kom langs voor een speeddate op het Insurtechplein tijdens de am:dag op 21 november.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.