Onderscheiden door digitalisering in de adviesbrancheBekijk de video: Wat moet u als adviseur weten over chatbots? Managing consultant Arno Brons van Voorzie beantwoordt de 4 belangrijkste vragen.

Bent u benieuwd naar concrete voorbeelden? En hoe u zelf met digitalisering aan de slag kunt binnen uw eigen organisatie? Bezoek ons dan tijdens de am:dag 2017.

‘Building Trust’ gaat geleidelijk
Ook dit jaar is Avéro Achmea weer te vinden op de am:dag. Het thema van deze dag, ‘Building Trust’ benadrukt dat het nooit te laat is om te bouwen aan vertrouwen. De verzekeringsbranche is zeker op de goede weg. Maar de denkbeeldige kloof tussen de sector en de klant is nog niet helemaal gedicht. Daarvoor is meer vertrouwen nodig. Dat gaat stapje voor stapje.

Gebruik digitalisering om het verschil te maken
Volgens Avéro Achmea speelt digitalisering daar een belangrijke rol in. Door je basisproces slimmer en efficiënter in te richten, creëer je niet alleen een completer klantbeeld, maar houden adviseurs meer tijd over voor direct klantcontact en persoonlijke aandacht. Iets waarmee u het verschil kunt maken. Zeker in dit digitale tijdperk.

Kom langs in onze stand en ontvang de whitepaper over digitalisering
In het kader van onze campagne ‘De waarde van advies’ hebben we ons dit jaar verdiept in het thema digitale transformatie. Een thema wat enorm speelt in de adviesbranche. Is het een kans of toch een bedreiging? Moeten we wel of niet mee met de digitale ontwikkelingen? Staat mijn baan op het spel? Hoe doen anderen het? Ik wil wel, maar weet niet waar ik moet beginnen? De trends, ontwikkelingen, kansen, knelpunten en praktische tips hebben we gebundeld in een whitepaper. Door het achterlaten van uw e-mailadres ontvangt u de link naar deze whitepaper direct in uw mailbox. Loop dus zeker even langs, u bent van harte welkom. Kunt u meteen even kennis maken met de interactieve robot van IBM.

Onderscheiden door digitalisering? Kom naar de parallelsessie van Avéro Achmea en IBM!
Benieuwd naar concrete voorbeelden van digitalisering in de adviesbranche? Hoe de Watson-technologie u als adviseur hierbij kan helpen? En hoe u zelf met digitalisering aan de slag kunt gaan binnen de eigen organisatie? Dan mag u de parallelsessie ‘Onderscheiden door digitalisering’ van Avéro Achmea samen met IBM niet missen (om 14.00 uur en om 16.05 uur).

We zien u graag op de am:dag 2017. Tot dan!

De Waarde van advies van Avéro Achmea staat dit jaar in het teken van digitalisering. Inmiddels is er ook een opleiding Digitale Transformatie voor adviseurs ontwikkeld in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit. Meer informatie hierover en actuele opleidingsdata vindt u op Voorzie.nl, een initiatief van Avéro Achmea.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.