Callas

AO en WW risico’s in het hypotheekgesprek. Lastig? Welnee!

Consumenten willen geen hypotheek, ze willen een huis kopen. Ze willen weten wat er maximaal te lenen is en wat de maandlasten zijn. Arbeidsongeschikt?!? “Joh, dat word ik toch niet!” Een gemiddelde consument staat niet graag stil bij risico’s. Maar de kans op arbeidsongeschiktheid is tot 5x groter dan het risico op overlijden. Zorgplicht zegt iets over “het risico bespreken” maar ook over “de klant behoeden voor verkeerde beslissingen”. Hoeveel van uw klanten kunnen hun lasten blijven betalen bij arbeidsongeschiktheid of werkloosheid? Welke gevolgen heeft dat voor uw klant, én mogelijk voor u? Hoe sterk is eigenlijk uw adviesdossier? Breng de financiële gevolgen in kaart met de Callas WIA Planner en maak uw klant bewust van de risico’s.

Sluit niets uit, weet wat er speelt en ken de consequenties.

Wij zullen op de am:dag de Callas WIA Planner demonstreren. Onze accountmanagers tonen hoe u in 5 minuten een compeet AO & WW advies voor uw klant maakt. Loop even bij ons langs! Stand B9.

Nu al nieuwsgierig? Ga naar www.callasfp.nl/adviseur voor meer informatie en neem contact met ons op.


 

Over Callas Group

Callas is een innovatieve aanbieder van o.a. verzekeringen die de risico’s van betalingsverplichtingen van overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid overnemen. Callas is opgericht in 2001 en gevestigd in Amstelveen. Callas ontwikkelt zijn verzekeringsproducten in nauwe samenwerking met en voor haar partners, en brengt deze op de markt middels een groot netwerk van aangesloten tussenpersonen. De administratie van deze verzekeringen wordt door Callas uitgevoerd. Callas beschikt hiervoor over een moderne verzekeringsadministratie voor het gehele traject van offerte, aanvraag, (medische) acceptatie, beheer, premie-incasso en claims. Callas is onderdeel van de RheinLand Versicherungs AG, een in Duitsland gevestigde verzekeringsgroep met onder andere vestigingen in Nederland, Duitsland en Italië. Zie ook: www.callasfp.nl/adviseur.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.