Contact met uw (potentiele) klant is van levensbelang voor het voortbestaan van een onderneming. Zeker in de financiële dienstverlening, waar alles draait om vertrouwen. Care2Contact is dé specialist in de financiële dienstverlening als het gaat om klantcontact. Van uitbesteden tot zelf doen, wij helpen u graag. Onze missie is waarde toe te voegen door u te ondersteunen bij het realiseren van professioneel klantcontact. Bij Care2Contact draait alles om de kernwaarden (samen) groeien, klantgericht, innovatief en flexibel.

Dat doen wij door het faciliteren van diensten en producten die het op het juiste moment in contact komen en blijven met (potentiele) relaties vergemakkelijkt. Deze tools zijn eenvoudig, slim en snel in gebruik.

In ons werk staan uw doelstellingen, personeel en relaties centraal en werken wij op basis van meten (inzicht) = weten en ontwikkelen = groeien.

Onze diensten zijn opgeknipt in vijf pijlers, die elkaar versterken en ervoor zorgen dat u zelf de keuze kunt maken van volledig uitbesteden tot aan zelf doen met de juiste hulpmiddelen en ondersteuning.

     

Wilt u;

- Commercieel vaardig personeel?
- Meer afspraken in uw agenda?
- De juiste informatie ophalen in uw gesprekken?
- Uw portefeuille campagnematig uitbreiden?
- Altijd zicht op de resultaten?
- Op gestructureerde wijze uw groeiplannen in de praktijk brengen?
- Uw personeel houvast geven om succesvol te zijn?
- Weten waar de kansen liggen in uw portefeuille?

Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Contact
Thomas Blacker (manager sales & marketing)
06-25091477
Thomas@care2contact.nl


Of kijk op www.care2contact.nl

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.