DAK

Samen schakelen met DAK Intermediairscollectief

DAK is hèt collectief van en voor adviseurs. Door onze leden zijn wij in staat samen te bouwen aan de toekomst en gelijktijdig de onafhankelijkheid te borgen. Met de brede dienstverlening van DAK op het gebied van verzekeringen, hypotheken en kredieten beschikt elke adviseur altijd over een passende oplossing voor zijn klanten.

DAK Verzekeringen

In september heeft DAK een nieuw systeem, DAK Verzekeringen, samen met de nieuwe huismerkproducten voor het Volmacht-bedrijf geïntroduceerd. De DAK verzekeringen zijn qua voorwaarden en dekking concurrerend in de markt en zijn samen met de adviseurs van DAK ontwikkeld. Zo kunnen deze verzekeringen onder de eigen naam, inclusief logo, van de adviseur worden uitgebracht en heeft de adviseur met het nieuwe aanbod meer invloed op de premie van de polis. Daarnaast maakt het nieuwe systeem het mogelijk om sneller op de markt in te spelen en nieuwe functies te ontwikkelen.

Verbeteren doe je samen

Het accent heeft in 2017 gelegen op het vernieuwen van het Volmacht bedrijf. Hierbij geldt dat je samen moet schakelen om effectief te kunnen vernieuwen. Dat DAK daarbij kan vertrouwen op haar leden blijkt uit de gezonde groei die Volmacht heeft laten zien in 2017. Een groei van 10% in het Volmacht bedrijf en een verdere toename van het aantal leden. De verwachting is dat we deze lijn in 2018 doorzetten.
Ook de andere bedrijfsonderdelen, DAK Hypotheken en DAK Kredieten, laten in 2017 een gezonde groei zien. Het brede aanbod, wat kenmerkend is voor DAK, geldt ook zeker voor DAK Hypotheken en Kredieten en onderstreept de onafhankelijkheid van de adviseur.


Meer informatie op www.DAK.nl.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.