Felison

Felison - “Met gemak het beste advies!”

Felison is dé serviceprovider op het gebied van inkomensverzekeringen.

Gemak

Felison biedt een totaaloplossing gericht op het voorkomen van verzuim met een optimale bescherming tegen de financiële risico’s van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. Binnen het pakket komt het geheel van inkomensverzekeringen, arbodienstverlening, re-integratie en juridisch advies samen. Dit alles met slechts één unieke tool waarmee u kunt offreren, beheren en administreren.

Efficiënt

Als geen ander weten wij wat efficiency voor u als adviseur betekent. Mede dankzij de input van de vele aangesloten onafhankelijke adviseurs die met ons samenwerken zijn wij erin geslaagd om de complete keten, van offerte tot aanvraag, voor u nog compacter en sneller te maken. Tijdwinst die ten goede komt aan uw klanten.

Betrouwbaar

De reeds jaren bewezen totaaloplossing heeft ervoor gezorgd dat wij in korte tijd één van de grootste serviceproviders op het gebied van inkomensverzekeringen zijn geworden. Dit maakt dat wij met verzekeraars voor u de beste voorstellen uit de markt kunnen halen en dat er ieder jaar weer meer verzekeraars toetreden als aanbieder. U kunt voor uw klanten kiezen uit acht verzekeraars van verzuim tot en met Ziektewet ERD.

Waar zijn wij te vinden?

Felison is aanwezig op de am:dag op dinsdag 21 november a.s. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen en zien u graag op stand B11.

Meer informatie?

Nu al benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Ga naar www.felison.nl of neem contact met ons op met één van onze adviseurs op telefoonnummer 023 - 520 15 00.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.