Midglas glasverzekeraar is al ruim 100 jaar dé verzekeraar van glas in Nederland. Schade aan glas is altijd lastig en vervelend. Is uw klant verzekerd bij Midglas? Dan volstaat slechts één telefoontje. Naast deze service ontvangt uw klant de beste polisvoorwaarden en een duidelijk en kundig advies. Midglas kijkt verder dan het glas alleen.

Maatwerk

Verzekeren lijkt een kostbare zaak. Toch besparen onze verzekerden jaarlijks veel geld doordat ze een glasverzekering op maat hebben afgesloten. Overtuig uw klant van de voordelen van een goede glasverzekering, dan ontvangt u van ons een premievoorstel om de verzekering snel en zorgvuldig af te sluiten.

 

Preventie

Een gebouw zonder glas is ondenkbaar. De moderne architectuur heeft de mogelijkheden van glas ontdekt en gebruikt die volop. Ook in een gebouw wordt steeds meer glas toegepast; prachtige wanden om kantoorruimtes te scheiden, glazen deuren met gezandstraalde logo’s en hele trappenhuizen van glas. Preventie is minstens zo belangrijk als onderhoud en reparatie. Met goede preventie voorkomt u onnodig glasbreuk. Midglas heeft de kennis om uw klant ook op het gebied van preventie een helder advies te geven.

 

Schade en herstel

Is uw klant verzekerd bij Midglas, dan volstaat bij glasschade één telefoontje met de meldkamer van De Glaslijn BV. Zij schakelen een aangesloten hersteller in om het ongemak zo veel mogelijk te beperken. Binnen 24 uur verhelpen ze het probleem. De Glaslijn vervangt de kapotte ruit of zorgt voor een tijdelijke, degelijke oplossing tot het juiste materiaal geleverd is. Uw verzekerde klant kan zorgeloos verder want Midglas kent glas, maar kijkt wel degelijk verder dan alleen het glas.

 

Meer weten?

Midglas werkt snel, nauwkeurig en biedt u de beste verzekering voor de scherpste prijs. Wilt u weten wat Midglas voor u kan betekenen, kom dan naar onze stand. Ontmoet ons op de am:dag, stand C1 en bespreek met ons de mogelijkheden.

 

Kom langs bij de stand van Midglas, gooi een balletje op en maak kans op een mooie overnachting!

 

WWW.MIDGLAS.NL INFO@MIDGLAS.NL     076) 522 44 77

 

 

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.