Wij helpen u vooruit!


Samen bereik je meer dan alleen. Zo ziet Nedasco ook de samenwerking met aangesloten adviseurs. U, als adviseur, heeft gesprekken met klanten, kent de klantbehoefte en de lokale situatie. Als serviceprovider hebben wij elke dag veel adviseurs aan de lijn, kennis van de verzekeringsbranche en producten die u eenvoudig online aan kunt vragen. Is dat geen mooie combi? Beiden zijn we gebaat bij de beste oplossing en een tevreden klant.

Ons credo is dan ook: samen klanten blij maken!

Het gemak van verzekeren via Nedasco

  • Deskundige sparringpartners denken met u mee
  • Onze kennis en ervaring delen wij met u
  • Met trots en enthousiasme gaan wij voor u aan de slag
  • Voor u zetten wij een stapje extra

Ons zeer uitgebreide assortiment aan inkomens- en schadeverzekeringen (particulier en zakelijk) kunt u online berekenen, vergelijken en aanvragen. Dat is efficiënt werken!

Kom langs op onze stand A2

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Kom langs bij onze stand A2 voor verse smoothies, of spreek één van onze mensen aan op de beursvloer.

Maak kans op een Fitpakket t.w.v. € 499

Vul op onze stand de korte enquête in en maak kans op een Fitpakket voor uw kantoor t.w.v. € 499! Het Fitpakket bestaat uit een deskbike, zitbal en fitdisc.

Meer weten?

Kijk dan op www.nedasco.nl.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.