SOLERA BLENDS DIGITAL TECHNOLOGIES TO GIVE A SMOOTHER RIDE THROUGH LIFE

Uw klant regelt steeds vaker zaken zelf online en verwacht daarbij een oplossing die werk uit handen neemt. We bieden precies dat met de kracht van data. Onze oplossingen richten zich op alle processen rond schade aan auto, huis of inboedel met als doel het voor u en de klant te laten werken. Centraal staat daarbij dat iedere betrokkene op het juiste moment over de juiste informatie beschikt, van de eerste melding tot aan de uiteindelijke oplevering en alles er tussen in.

WE STARTED IN A GARAGE

Solera opende de deuren in 1981 als ABZ / Audatex NL door samen met de gehele branche het gerenommeerde Audatex calculatie-systeem naar Nederland te halen, om zo gezamenlijk het digitale tijdperk te starten.

Vandaag de dag brengen onze oplossingen verzekeraars, volmachten, leasemaatschappijen, importeurs, schadeherstellers, autobedrijven en hun klanten samen, om zo de digitale marktplaats van de toekomst te vormen.

De klant staat centraal om alles rond auto of huis te regelen via een gebruiksvriendelijk platform.

SOLERA

6 STRONG BRANDS ONE COMMON GOAL

Al onze merken richten zich op specifieke doelgroepen, variërend van verzekeraars en schadeherstellers tot aan overheden. Met een gemeenschappelijke doelstelling om processen te optimaliseren ontwikkelen we geïntegreerde oplossingen die door de gehele markt worden omarmd.

Market Scan - Commerce Delta - Digidentity - AUTODATA - AUTOonline - Colimbra

DO IT RIGHT. DO IT BETTER. DO IT DIFFERENT

We zijn er van overtuigd dat we de beste zijn in wat wij doen en streven er altijd naar om het nog beter te doen. We verwerken meer autoschade-claims dan de rest van de platforms samen.

Vandaag de dag reikt ons platform voorbij de schadeclaim en leveren we oplossingen voor alle momenten in de levenscyclus van een auto en gaan door naar de garage waar die in staat en het huis dat er naast staat.

We zijn begonnen aan een missie om het goed, beter en anders te doen en op die weg gaan we door!

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.