Over TAF

Wij zijn TAF, aanbieder van overlijdensrisicoverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Met een team van vijftig collega's werken wij vanuit het centrum van Eindhoven elke dag aan de nieuwste productoplossingen, de beste dienstverlening en een zorgvuldige afhandeling van verzekeringsclaims. Onze accountmanagers zijn dagelijks op pad om financieel adviseurs in heel Nederland te ondersteunen bij de advisering van onze verzekeringsproducten.

Onze ambitie

We willen mensen helpen om zo onbezorgd mogelijk te leven. Door eenvoudige en transparante financiële oplossingen te ontwikkelen die inkomen en vermogen beschermen. Verzekeringen met de beste voorwaarden tegen een scherpe prijs én een uitstekende service. Wij bewijzen dat het kan:

Maximale score op voorwaarden en prijs
Al zeven jaar op rij is onze overlijdensrisicoverzekering bekroond met de maximale 5 sterren door onafhankelijk instituut MoneyView.

Uitgeroepen tot beste dienstverlener
Onafhankelijke adviseurs riepen ons uit tot beste dienstverlener in het Adfiz Prestatie Onderzoek met een score van een 8,8 gemiddeld.

Weet dat het bestaat. Een betaalbare AOV op maat

TAF lanceert in samenwerking met Swiss Re-dochter iptiQ de BasisGezekerd AOV. Met deze nieuwe verzekering, dichten we het gat tussen niets verzekeren en dure AOV die vrijwel alles verzekert. Samen met de bestaande GoedGezekerd AOV is ons AOV aanbod voor ondernemers nu compleet. Onder de vlag ‘TAF Ondernemers AOV’ bieden wij de ondernemer zó veel keuzemogelijkheden voor een betaalbare AOV op maat, dat we voor elke ondernemer een passende oplossing hebben. Ontmoet ons in stand B12 en we vertellen u er graag alles over onder het genot van een vers bereid kopje koffie.

Kom langs bij de stand van TAF en we vertellen u graag alles over ons vernieuwde AOV aanbod.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.